Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΦΙΛΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ «ΑΓΡΑΣ»


ΑΝΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΦΙΛΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ «ΑΓΡΑΣ»

-----------

Ξανακυκλοφόρησαν τρία σημαντικά βιβλία των Εκδόσεων Άγρα που είχαν εξαντληθεί από καιρό.

Κατ’αρχήν, το ΕΒΕΝΙΝΟ ΛΑΟΥΤΟ του Παναγιώτη Αγαπητού, το πρώτο της δημοφιλούς τριλογίας «βυζαντινών ιστοριών μυστηρίου» με ήρωα τον πρωτοσπαθάριο Λέοντα. Αναμένονται άλλοι δύο τόμοι από τον συγγραφέα για να συμπληρωθεί το έργο ως πενταλογία.

Ακολουθεί η ανατύπωση του πολύ σημαντικού βιβλίου της ψυχαναλύτριας Καθλήν Κέλλυ-Λαινέ ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ Ή ΤΟ ΘΛΙΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ, όπου πλέκονται ιδιοφυώς τρεις ιστορίες: η ιστορία του ίδιου του μυθιστορήματος του Πήτερ Παν, του παιδιού που δεν ήθελε να μεγαλώσει, η τραγική ιστορία του ίδιου του συγγραφέα του Πήτερ Παν Τζέημς Μάθιου Μπάρρυ καθώς και η αυτοβιογραφική ιστορία της ίδιας της συγγραφέως του βιβλίου, που κυνηγήθηκε μαζί με τον πατέρα της στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και μετά από το σταλινικό καθεστώς. Η έκδοση συνοδεύεται από έγχρωμες εικόνες της πρώτης συλλεκτικής έκδοσης του Πήτερ Παν από τον διάσημο εικονογράφο Άρθουρ Ράκαμ.

Τέλος, ξανακυκλοφόρησε με νέο εξώφυλλο και μαλακή βιβλιοδεσία το μικρό βιβλίο του Ίρβιν Γιάλομ που συνέγραψε με τον φίλο του Ρόμπερτ Μπέργκερ και αφορά μια παιδική ανάμνηση του Μπέργκερ την εποχή του Ολακαυτώματος στην Ουγγαρία. Τίτλος του ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

Τρία σπουδαία βιβλία της «Άγρας», ξανά διαθέσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου